BroodBriefjes Bestelformulier

Wil je graag BroodBriefjes bestellen, maar lukt dat niet via Etsy? Vul dan het onderstaande formulier in en maak het bedrag over. We versturen de BroodBriefjes binnen 1-3 werkdagen na betaling, binnen Nederland.

Weet je nog niet welke set je wilt bestellen? Kijk dan even bij het overzicht van onze BroodBriefjes-sets!

Al onze sets bestaan uit meer dan 50 BroodBriefjes worden leuk ingepakt en met een goodie verzonden! Ze kosten EUR 12,50 per stuk. De bijdrage aan de verzendkosten is EUR 2,50.

  • > COMING SOON < Binnen-Buiten-Doe-BroodBriefjes!
  • 4+ set: Volledige ABC, Kleurplaten, Raadselkonijn 
  • 7+ set: Weetjes, Wereldwonderen, Tegoedbonnen, Raadselkonijn
  • Herfst/Winter Mix set: Tegoedbonnen, Raadsels, Opstekers, Halloween, Sint, Kerst.
  • Zomervakantie set – TIJDELIJK UITVERKOCHT-

Maak het bedrag (EUR 15,00 per set) van je bestelling over naar:
BroodBriefjes
NL69 KNAB 02557762 17

Onder vermelding van je naam (gebruik dezelfde naam op het formulier als op je bankrekening staat) + de set die je besteld hebt. Zo gauw de overschrijving bij ons binnen is, verzenden we binnen 1-3 werkdagen.

Let op:

  1. Bestel je verschillende sets in 1 bestelling? Reken dan 1 x de EUR 2,50 verzendkosten, we verzenden je bestelling dan in 1 brievenbusdoosje.
  2. Wil je meerdere van dezelfde sets bestellen? Geef dit dan duidelijk aan in de notities, ook hiervoor geldt: reken 1 x de verzendkosten en we verzenden in 1 brievenbusdoosje. 
  3. De verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Wil je vanuit een ander land bestellen? Neem dan even contact met ons op via: broodbriefjes @ gmail.com 

Met het plaatsen van je bestelling, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring.