BroodBriefjes Sets

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende sets met BroodBriefjes die te koop zijn, via Etsy of via ons Bestelformulier.

| 4+ set – Meer dan 50 BroodBriefjes |

Deze set bestaat uit meer dan 50 BroodBriefjes en is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. De briefjes zijn A6 (briefkaartformaat), zwart/wit en gedrukt op mooi papier, net iets dikker dan gewoon A4, maar niet te zwaar zodat ze makkelijk opvouwbaar of oprolbaar voor in de broodtrommel, bentobox of yumbox. Ook leuk als cadeautje!  Let op: deze briefjes zijn niet te recyclen, ze zijn dus eenmalig te gebruiken in een broodbakje. Ook leuk om bij een kaartje te doen of om op/onder je hoofdkussen te vinden!

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

ABC (26 + 8): Het complete alfabet van a tot z, plus de “getrouwde letters”: ij, ei, ou, au, ie, oe, eu, ui. Visueel gemaakt met bijpassende plaatjes. Deze set is gemaakt om kinderen op een speelse wijze kennis te laten maken met letters, vanaf groep 3 zullen kinderen ook al wat woordjes van deze briefjes kunnen lezen.

Kleurplaten (10x): ufo, flamingo, ijsje, taart, potlood, erwtjes, cactus, luchtballon, vlieger, wereldbol

Raadselkonijn (10x): een mix van raadsels en moppen, deze kunnen kinderen van 4 jaar oud misschien nog niet lezen, maar ze slaan wel aan als je (of juf/meester) ze even voorleest!

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

 

| 7 + set – Meer dan 50 BroodBriefjes |

Deze set bestaat uit meer dan 50 BroodBriefjes voor alle kinderen vanaf een jaar of zeven. De briefjes maken nieuwsgierig! Ze bevatten soms wat meer tekst dan onze andere briefjes. Ideaal om te lezen tijdens het lunchen: alleen, samen of met de klas.

De briefjes zijn net als onze andere briefjes A6 (dat is briefkaartformaat), zwart/wit gedrukt op net iets dikker papier. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen of oprollen voor in de broodtrommel, bentobox of yumbox. En ze doen het ook goed op of onder een hoofdkussen! Onze briefjes zijn voor eenmalig gebruik.

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

Weetjes (x20, enkelzijdig): we hebben heel veel weetjes op een briefje gezet, bijvoorbeeld over ons sterrenstelsel (3), bekende schilders, attractieparken, gekke woorden (3), het weer, pizza, muziekinstrumenten, ijs, landen, sport, dolfijn en dieren. En om het extra leuk te maken staan er steeds een paar vragen bij met een meerkeuzeantwoord! Het antwoord is in klein op de kop onderaan het briefje te vinden. Zo wordt de lunch op school extra leuk.

Wereldwonderen (x16, dubbelzijdig): ze fascineren onze kinderen: de wereldwonderen. Een paar jaar geleden begonnen we daarom met het maken van BroodBriefjes met oude wereldwonderen. En ook met de nieuwe maakten we een start. Een deel verscheen al verspreid over verschillende printables. Nu zitten alle zeven oude wereldwonderen + een inleidend briefje en alle zeven nieuwe wereldwonderen + een inleidend briefje in deze set!

Tegoedbonnen (x10, enkelzijdig):tegoedbonnen mogen niet ontbreken in deze set. We hebben er tien gemaakt: voor een taartje, een ijsje (vul zelf het aantal bolletjes in!), de bios, samen te knutselen, samen slijm te maken, een aankruistegoedbon voor een uitje, samen te koken, te gaan shoppen en er is een tegoedbon die naar eigen inzicht ingevuld kan worden!

Raadselkonijn (x10, enkelzijdig):en natuurlijk ontbreekt Raadselkonijn niet! Dezelfde mix die ook in de set zit met het ABC zit ook bij dit pakket. Omdat raadsels en moppen nooit vervelen!

 

|  50 x BroodBriefjes Mix Algemeen + Mix Najaar & Winter |

Deze set bestaat uit maar liefst 50 BroodBriefjes! De briefjes zijn A6 (briefkaartformaat), zwart/wit en gedrukt op mooi papier, net iets dikker dan gewoon A4, maar niet te zwaar zodat ze makkelijk opvouwbaar of oprolbaar voor in de broodtrommel, bentobox of yumbox. Ook leuk als cadeautje!  Let op: deze briefjes zijn niet te recyclen, ze zijn dus eenmalig te gebruiken in een broodbakje. Ook leuk om bij een kaartje te doen of om op/onder je hoofdkussen te vinden!

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

Verjaardagspakket:  Happy Birthday, Aftellen, Tegoedbon voor een verjaardagsontbijt, Feestboodschappen, Teken je eigen taart.

Najaar: Herfst-wens, Tegoedbon voor Plassen stampen, Tegoedbon voor Schoen Zetten, Tegoedbon naar het bos herfstbladeren zoeken, Tegoedbon Sint Maarten, Halloween lijstje, Sinterklaas lijstje, Bijna Pakjesavond, Raadselkonijn Halloween, Raadsel Amerigo Sint.

Winter/Kerst: Kerstlijstje, Tegoedbon kerstbal, Opstekers: kerstmis, nieuwjaar, naar school, Rendier mop, Raadselkonijn kerst, Raadselkonijn winter, Happy New Year, Kerst tekenboom.

Opstekers: Love You, Weet je wat ik zo leuk vind aan jou?, Ik hou van jou tot de maan en weer terug, Ik wens je een vrolijke dag, Je kunt het, Zet hem op en tot vanavond, Je bent mijn nummer 1

Tegoedbonnen voor: Naar het bos, Thuisbioscoop, Dagje Dierentuin, Pizza, Ritje op de Kermis, Frietjes, IJsje, Samen spelletje spelen, Uit welk boek zal ik voorlezen?, Naar het zwembad

Raadselkonijn: Parijs, Kip & Eieren, 21 Ogen, Superheldenstraat, Heks en een bezem, Verdwijnen, Wortel, Ik ben van jou.

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

 

| Zomervakantie set – Meer dan 50 BroodBriefjes | – Tijdelijk uitverkocht!-

Deze set bestaat uit meer dan 50 BroodBriefjes speciaal voor de zomervakantie! Met opstekers, spelletjes, tegoedbonnen, leuke lijstjes en op veler verzoek… ook een paar briefjes voor ouders!! Bij deze set hebben we ervoor gekozen om elk ontwerp er 3 x in te doen. Zodat je je kinderen hetzelfde broodbriefje kunt geven en natuurlijk omdat 1 ijsjes tegoedbon in 6 weken zomervakantie lang niet genoeg is ;).

De briefjes zijn net als onze andere briefjes A6 (briefkaartformaat), zwart/wit gedrukt op net iets dikker papier. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen of oprollen voor in de strandtas, broodtrommel, bentobox of yumbox. En ze doen het ook goed op het hoofdkussen of de ontbijttafel! Onze briefjes zijn voor eenmalig gebruik en zijn niet waterbestendig.

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

Opstekers: Vakantie met jou is zooo tof, Vandaag doen we alles traag, Zomerdromen, 100 Zomerse kusjes

Tegoedbonnen: ijsjes, tent opzetten, zwembad, spelletje spelen

Lijstjes: Vandaag is het de dag van: , Summer Superhero, Lijstje Activiteiten 1, Lijstje Activiteiten 2

Spelletjes: Bingo, Kamertje verhuren, Verhaal bedenken, Boter-Kaas-Eieren

Voor Ouders: Joker: eten, Joker: Uitslapen, Sshhht, we slapen – jullie mogen alvast, Me-Time = Nodig