BroodBriefjes Sets

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende sets met BroodBriefjes die te koop zijn, via Etsy of via ons Bestelformulier

| MiniMix Seizoenen set |

De MiniMix Seizoenen set bestaat uit maar liefst 100 BroodBriefjes vol lieve briefjes voor alle seizoenen! De briefjes zijn ingedeeld op winter, lente, zomer en herfst thema’s, inclusief feestdagen en speciale verjaardagsbriefjes. Dus of je nu een lief compliment, een Sinterklaas-briefje of een raadselkonijn zoekt: ze zitten er allemaal in! Deze set is ook op A7 formaat (een halve briefkaart) en ze passen dus zonder opvouwen in de broodtrommel! Er zijn 50 verschillende ontwerpen en van ieder ontwerp zitten er 2 in deze superset! Geef jij ook iets liefs mee voor bij de lunch op school? Kan natuurlijk ook in de jaszak, op het hoofdkussen of in de logeertas!

Deze BroodBriefjes zitten er allemaal in:
10 x Herfst (incl. Sint Maarten, Halloween en Sinterklaas), 10 x Winter (incl. Kerst en Valentijn), 10 x Lente (incl. Pasen), 10 x Zomer, 5 x Verjaardagsbriefjes, 5 x Raadselkonijn.

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

| MiniMix set |

De MiniMix set bestaat uit maar liefst 100 BroodBriefjes vol lieve complimenten, grappige dieren en tegoedbonnen! Deze set is op A7 formaat (een halve briefkaart) en ze passen dus zonder opvouwen in de broodtrommel! Er zijn 50 verschillende ontwerpen en van ieder ontwerp zitten er 2 in deze superset! Geef jij ook iets liefs mee voor bij de lunch op school? Kan natuurlijk ook in de jaszak, op het hoofdkussen of in de logeertas!

Deze BroodBriefjes zitten er allemaal in:
Eet Smakelijk, Toppie, Succes, I Love You, Wat is jouw humeur vandaag?, Allerlei opstekers (x 10), Geheim Berichten (x5), Grappige Dieren (x10), Tegoedbonnen (x10), Zullen we samen (x3), De Dag Van…… en Jippie!! Het is Bijna weekend! en meer!

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

 

| ABC set |

Deze set bestaat uit meer dan 50 BroodBriefjes en is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. De briefjes zijn A6 (briefkaartformaat), zwart/wit en gedrukt op mooi papier, net iets dikker dan gewoon A4, maar niet te zwaar zodat ze makkelijk opvouwbaar of oprolbaar voor in de broodtrommel, bentobox of yumbox. Ook leuk als cadeautje!  Let op: deze briefjes zijn niet te recyclen, ze zijn dus eenmalig te gebruiken in een broodbakje. Ook leuk om bij een kaartje te doen of om op/onder je hoofdkussen te vinden!

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

ABC (26 + 8): Het complete alfabet van a tot z, plus de “getrouwde letters”: ij, ei, ou, au, ie, oe, eu, ui. Visueel gemaakt met bijpassende plaatjes. Deze set is gemaakt om kinderen op een speelse wijze kennis te laten maken met letters, vanaf groep 3 zullen kinderen ook al wat woordjes van deze briefjes kunnen lezen. Kleurplaten (10x): ufo, flamingo, ijsje, taart, potlood, erwtjes, cactus, luchtballon, vlieger, wereldbol Raadselkonijn (10x): een mix van raadsels en moppen, deze kunnen kinderen van 4 jaar oud misschien nog niet lezen, maar ze slaan wel aan als je (of juf/meester) ze even voorleest!

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

| Zomervakantie set  | 

Deze set bestaat uit meer dan 50 BroodBriefjes speciaal voor de zomervakantie! Met opstekers, spelletjes, tegoedbonnen, leuke lijstjes en op veler verzoek… ook een paar briefjes voor ouders!! Bij deze set hebben we ervoor gekozen om elk ontwerp er 3 x in te doen. Zodat je je kinderen hetzelfde broodbriefje kunt geven en natuurlijk omdat 1 ijsjes tegoedbon in 6 weken zomervakantie lang niet genoeg is ;).

De briefjes zijn net als onze andere briefjes A6 (briefkaartformaat), zwart/wit gedrukt op net iets dikker papier. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen of oprollen voor in de strandtas, broodtrommel, bentobox of yumbox. En ze doen het ook goed op het hoofdkussen of de ontbijttafel! Onze briefjes zijn voor eenmalig gebruik en zijn niet waterbestendig.

De complete inhoud van dit pakket bestaat uit:

Opstekers: Vakantie met jou is zooo tof, Vandaag doen we alles traag, Zomerdromen, 100 Zomerse kusjes Tegoedbonnen: ijsjes, tent opzetten, zwembad, spelletje spelen Lijstjes: Vandaag is het de dag van: , Summer Superhero, Lijstje Activiteiten 1, Lijstje Activiteiten 2 Spelletjes: Bingo, Kamertje verhuren, Verhaal bedenken, Boter-Kaas-Eieren Voor Ouders: Joker: eten, Joker: Uitslapen, Sshhht, we slapen – jullie mogen alvast, Me-Time = Nodig

Prijs: EUR 12,50 excl. verzendkosten. Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.

 

En? Weet je welke je wilt? Of cadeau wilt geven? Bestel dan nu via Etsy of ons Bestelformulier!

 

——————————————

Ben je op zoek naar oudere sets? De laatste stuks daarvan kun je alleen nog via Etsy bestellen.

——————————————