Extra: Op kamp

kamp_logeren_extra_broodbriefjes1

Gaat je kind binnenkort op kamp? Een super avontuur natuurlijk, maar ook: reuze spannend (en stiekem niet alleen voor je kind maar ook voor jou ;)). Speciaal voor de kleine avonturiers een set BroodBriefjes om mee te geven op kamp! De tips hebben we blanco gelaten, want jij kent je kind natuurlijk het beste. Vul ze zelf in, hieronder een paar voorzetjes:

 • Vergeet niet je tanden te poetsen
 • Sokken aan als je het koud hebt in bed!
 • Denk aan [invullen met iets leuks] als je heimwee hebt
 • Lekker lol maken!
 • Niet te lang keten hoor! 😉
 • Niet vergeten: ik hou van jou!

Verder een tegoedbon voor bij thuiskomst, een schatkaart-verhalen brief en een veel plezier op kamp briefje!

Extra: Recept voor Marshmallow Hamburgers

Benodigdheden:

 • Simpele biscuitjes (digestive / maria bijvoorbeeld)
 • Marshmallows
 • Spiezen
 • Vuurtje / gasstel / magnetron

Hoe te maken:

 • Rooster een marsmallow (kan ook even een paar seconden in de magnetron)
 • Stop de kleverige marshmallow tussen twee biscuitjes
 • Even pletten
 • YUM! Een marshmallow hamburger!

Hoe je ze het beste kunt printen en een overzicht van alle BroodBriefjes bij elkaar, vind je op onze print-pagina!  Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via Facebook, Instagram of Twitter en Pinterest ! En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

 

Op_kamp_broodbriefjes_EXTRA