Over

Hoi, ik ben Kim en dol op flessenpost & gewone post, op mooie foto’s: collages & polaroids. Ik hou van fantasie & avontuur, tekeningen & landkaarten, bakken & experimenteren, gedichten & (kinder)boeken, pen & papier.

Voordat dit klinkt alsof ik in de vorige eeuw ben blijven hangen: niets is minder waar. Als professioneel game designer kleef ik ook aan mijn smartphone en app ik over dromen, groot en klein met familie en vrienden.
Vindingrijkheid & Creativiteit
Begin 2016 is BroodBriefjes begonnen met lieve briefjes voor in de broodtrommel door Jildou en Kim. De mini-verhaaltjes, raadsels, tekeningen en opstekers werden met zoveel enthousiasme ontvangen, dat er naast de vele gratis printables, al gauw hele sets in de verkoop gingen! Op het schoolplein troffen we menig nieuwsgierig ouder en in de klas werd er uitgekeken naar “het volgende deel in het verhaal” en de raadsels werden steeds weer verteld. Begin 2019 heeft Jildou afscheid genomen en nu ga ik, Kim, alleen verder met BroodBriefjes!
Dankzij alle creatieve dromen werden de eerste BroodBriefjes gemaakt. Met het enthousiasme en de tomeloze fantasie die deze briefjes met zich meebrengen is het nu tijd om alle trommels in Nederland te vullen voor groot en klein! Ga je mee op avontuur?
Kim van BroodBriefjes.nl

————————-

Samenwerkingen

PS.We werken soms ook samen, vinden we leuk!! Bijvoorbeeld met illustrator Tirza van TirzaWorld, met Tirza van Lentezoet (van die mooie gedichtjes), Rowenda van Schepjes Suiker (ook al van die mooie gedichtjes), Joanneke Wiersma (we staan in het notitieboek Kletskoek), een veiling met de Stichting EarlyBirds en onze speciale acties met War Child (jij en ik) en War Child Back2School. Voor verkooppunten bekijken onze Shop en Verkooppuntenpagina!

Blogs

PS.PS. Tof! We werden gespot door verschillende blogs!

HiepenHoera: Interviewden ons! Zo leuk! Dus wil je meer weten over ons? Lees gauw verder op Hiep en Hoera!

Juf Maike: Zette ons in de top 10 voor leuke downloads om juf/meester te bedanken aan het einde van het schooljaar!

MrsMamaKelly: “Zo is er dus een leuke site BroodBriefjes met té leuke briefjes die je in de broodtrommel kan doen. Op Instagram in de Instastories hebben jullie kunnen zien welk briefje ik voor nu de eerste dag na de vakantie heb gekozen, maar er zijn zo veel leuke!”

MoederBedrijf: “Het moederbedrijf is ook enorme fan van deze briefjes. Ze staan voor aandacht en liefde en het zorgt zeker voor een blij en verbonden gevoel. We zochten de liefste briefjes voor je uit voor aan het begin van dit schooljaar.”

Ilse van Uit Mijn Keukentje: “Ondertussen zijn mijn jongens ook fan van deze briefjes en doe ik ze meerdere keren per week in hun brooddoos. Altijd feest en ik begreep dat sommige vriendjes hun eigen mama’s ook al eens een hint hebben gegeven.”

Traktatie Inspiratie:  “Zijn deze broodbriefjes niet superleuk? Ik was gelijk verliefd.”

GlutenVrijKind: “Toen ik een vriendin van mij ooit vroeg hoe zij dat deed met haar allergische zoon en zijn traktaties, zei ze: ik zorg gewoon dat de aandacht niet zo op eten ligt. (…) Zo heb ik voor het overblijven voor mijn dochter iets leuks ontdekt: broodbriefjes. Door een briefje bij haar broodtrommeltje te stoppen en mee in te pakken in de Boc ‘n’ roll, heeft dochterlief naast een (soms wat droog) broodje altijd een lief briefje van thuis.”

Helder&Klaar:Stop eens een leuk briefje in de trommel of stop er een grappig dingetje in zoals vorkje, prikkertje, parapluutje. Gebruik koekvormpjes om brood, groente en fruit mee uit te steken. Op deze leuke site kan heel veel gratis broodbriefjes downloaden met leuke berichtjes, verhaaltjes, weetjes en raadseltjes en veel meer. ”

ThuisFrontSupport Magazine: “Agnes, lid van ons team, is fan van Broodbriefjes.nl (…) Dat leverde deze briefjes op! In een papa- én in een mama-versie. Voor bij de lunch natuurlijk. Maar ook in de bagage als er weer voor een oefening of uitzending moet worden uitgezwaaid. Of om even snel door te appen aan papa of mama als hij/zij doordeweeks niet thuis is. ”

MyTreeHouse.nl: Hier werden we genoemd onder “helden activiteiten” hoe tof is dat! “(…) Een lief briefje in een jaszak of op het kussen. De aller-aller-allerliefste briefjes vind je hier! ”

ThuisGeloven: “Het mooie is dat zo’n briefje achterlaten bijdraagt aan de binding tussen ouder en kind. (…) De website broodbriefjes.nl is opgezet door twee creatieve en fantasierijke moeders die gek zijn op post, avontuur, experimenteren en nog veel meer.”

VoorJouGespot: “Een lief briefje van mams is natuurlijk altijd gezellig. Op hun site schrijven de moeders achter Broodbriefje.nl dat hun kinderen uitkijken naar de lunch, sinds zij er broodbriefjes in stoppen. De lunch werd een feestje voor ze! En dat blije gevoel namen ze ook mee naar huis. Dat is dan weer een bijkomend voordeel voor de moeders zelf 😉”

Heit&Mem.nl: (in het Fries) bôlebriefkes Jildou en Kim meitsje alle wiken in pear ‘bôlebriefkes’. Dat binne briefkes, yn it Nederlânsk én Frysk, dy’t heiten en memmen fergees printsje kinne fia www.broodbriefjes.nl en by harren bern yn de bôlebakjes dwaan kinne. Op de briefkes steane bygelyks skouderklopkes, tegoedbonnen – foar in iisko, in steapel pankoeken of hiel lang tegearre boekje lêze – mar ek riedsels en nijsgjirrige teksten oer de sân wûnders fan ’e wrâld en de planeten.