Wereldwonderen, eerste schooldag 2016 en meer…

Daar zijn ze dan! De eerste reeks met BroodBriefjes. Printen, even knippen of scheuren, aanvullen en stop ze in die broodbakjes! Een mooi begin van 2016 voor de schoollunches van je kinderen. We hebben er zelfs een opsteker bijgedaan speciaal voor de eerste schooldag van het nieuwe jaar!

Hiermee zie je al een beetje wat je vanaf nu wekelijks kunt verwachten: weetjes, spelletjes, een tegoedbon of compliment en er komen nog veel meer soorten BroodBriefjes aan!

Veel plezier en we horen natuurlijk graag jullie reacties (en wat de ontvangers ervan vinden!).

Een hele fijne eerste week van januari 2016 toegewenst!

Jildou & Kim

PS. Printen kun je het beste doen door op het plaatje hieronder te klikken, deze opent dan in een nieuw venster. Print niet vanaf deze pagina omdat het plaatje dan niet volledig wordt geprint. Sla het plaatje op, bijvoorbeeld op je Bureaublad. Dit doe je in Windows door op je rechter muisknop te drukken en  dan “Opslaan als” te kiezen. Op de Mac Control + Muisklik en dan “Save Image As…” (of “Opslaan als…”). Vanaf je bureaublad kun je ‘m dan openen door te dubbelklikken en printen maar! Als je vanaf je smartphone kunt printen, kun je dit plaatje toevoegen aan je Camerarol / Galerij en vanaf daar printen. Tadaa!

Printen maar en in de broodtrommels stoppen!