Ze zijn er weer: ‘gewone’ broodbriefjes

 

1. Weekend_bakken 1.1

 

Het is weer de hoogste tijd voor vier ‘gewone’ broodbriefjes. Deze week: een tegoedbon voor een ritje in een kermisattractie. Ook de opsteker ‘je kunt het’ print je deze week. Net als de eerste in de serie over de nieuwe wereldwonderen. Noem het een voorproefje want vanaf volgende week zit er wekelijks weer eentje bij. En dan is er nog het invuldiploma. Helemaal zelf te verzinnen. Wat dacht je van de beste in knikkeren, trampolinespringen of verhaaltje schrijven, de mooiste tekenaar, de hardste fietser of de beste opruimer…? Oh wat zouden wij die laatste graag uitdelen!

Printen kan door het plaatje hieronder op te slaan op je device of vanaf onze print-pagina!

We vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-week_19