BroodBriefjes voor in de klas

De BroodBriefjes voor in de klas zijn er! Leuk voor juffen en meesters om uit te delen aan hun leerlingen op school. Het zijn er 8 op 1 vel geworden dit keer, lieve mini briefjes en het scheelt weer wat met printen en papierverbruik (zeker als je 30 leerlingen in je klas hebt die je allemaal een opsteker wilt geven).

Giveaway

Deze briefjes zijn het resultaat van de giveaway, voor een zelfbedacht thema, die we onlangs deden. Het meest raakte ons de inzending van juf Romy,  ze schreef: “Als juf op een basisschool weet ik helaas uit eigen ervaring dat lang niet alle kindjes van hun ouders te horen krijgen hoe knap, bijzonder en uniek ze wel niet zijn… Laat mij ze dan maar in hun broodtrommeltjes stoppen! Geef hen de kracht, waardering en zelfvertrouwen!”

 

Hierbij een eerste set briefjes voor in de klas! Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer/smartphone en dan printen maar), printen kan ook vanaf onze print-pagina. We horen heel graag hoe ze ontvangen worden op school en wat jullie en de leerlingen ervan vinden! Heel veel plezier ermee!!

Vind je BroodBriefjes leuk? Volg (en deel!) ons dan op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest. <3