Halloween – Spookachtige BroodBriefjes

griezel_lijstje

Halloween! Onze timelines staan er alweer boordevol mee! Officieel wordt het pas op 31 oktober gevierd, maar waarom wachten als je nu ook al leuke Halloween dingen kunt doen? Lekker samen griezelen, spookachtige beesten knutselen, enge marshmallows maken of een te gekke pompoen uitsnijden? Zoek je nog een recept voor toverdrank? Bekijk dan dit experiment eens, gegarandeerd een succes! We maakten alvast 4 thema briefjes voor dit spookachtige feestje zodat je meteen aan de slag kunt!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er al veel leuke activiteiten rondom Halloween, bijvoorbeeld op Pampus , bij Tivoli en bij het Plaswijckpark! Er is vast ook iets bij jou in de buurt!

Hele fijne herfstvakantie allemaal (vergeet je onze herfst-briefjes niet?). En houdt jouw kind ook zo van gekke filmpjes maken? Check dan onze Film en Filmsterren briefjes! Wil je meerdere briefjes printen, bekijk dan onze print-pagina.

mix_broodbriefjes_halloween