Sinterklaas BroodBriefjes of Verlanglijstjes?

sinterklaas_ik-lust-graag-wortels

Het Sint-journaal gaat alweer bijna beginnen, de pepernoten-winkels zijn open, het Huis van Sinterklaas in Utrecht opent bijna de deuren en de woorden: ‘zet dat maar op je verlanglijstje voor Sinterklaas’ komen meer dan eens per dag voorbij… ze komen er weer aan: Sint, Piet en Amerigo voor een dikke 3 weken FEEST!

Om de feestvreugde nog wat te verheugen maakten we een Sinterklaas-special met een kleurplaat, een leuke dingen lijstje, een verlanglijstje en een nog … nachtjes slapen (alsof de kinderen dat niet beter weten dan jijzelf ;)).

Geniet jij mee van de Sint-gekte? Of is het 3 weken survivallen? Heel veel plezier en succes 🙂

Ps. Vergeet ook niet onze Sint Maarten briefjes te printen! Wil je meerdere briefjes printen, bekijk dan onze print-pagina.

set_broodbriefjes_sinterklaas