Lieve woorden voor vaderdag

Zondag 17 juni is het vaderdag. Nu zijn wij niet heel erg van grote en dure cadeaus op dit soort dagen. Wij zijn meer van de lieve woorden die door de kinderen zijn geschreven vanuit hun hart. Eerder maakten we daarom al eens speciale (gratis te printen) moeder- en vaderdagbriefjes met heel veel ruimte voor mooie woorden.

Waardevol
We hebben gemerkt dat het ontzettend leuk is om kinderen die briefjes vol te laten schrijven met zaken die vaak onuitgesproken blijven of juist zo vanzelfsprekend lijken dat je er eigenlijk niet meer bij stil staat. Zo worden het briefjes om echt in te lijsten of voor altijd te bewaren. En dat vinden wij zo veel waardevoller dan alle andere cadeaus!

Heitedei
Voor de Friezen onder ons is er ook een Fries briefje voor ‘heitedei’. Je kunt dit briefje vinden op onze printpagina (je kunt hem printen als A4 maar ook het formaat in je printinstellingen aanpassen zodat het een kaartje wordt.

Moeder- en vaderdag