Op avontuur!

Waarom BroodBriefjes?

Steeds meer kinderen lunchen op school. De lunchpauze is een moment van rust, even niet hoeven opletten, even mogen wegdromen. Het leek ons een perfect moment om kinderen juist in die rustpauze met aandacht te verrassen. De BroodBriefjes maken van de lunch een klein ouder-kindmoment zonder dat je bij elkaar bent. En ze geven meer. Ze geven je de ingrediënten voor leuke, betrokken en bijzondere gesprekken met je kinderen en daar bloeit iedereen van op!

De eerste briefjes

Wij vinden het leven een feestje… nou ja, misschien niet altijd. Maar je kunt vaker kleine feestjes maken dan je denkt. Daar kwamen wij achter toen we de eerste briefjes in de broodbakjes stopten. De lunch op school werd een feestje voor onze kinderen: een moment om naar uit te kijken. En het leuke was: ze namen het blije gevoel mee naar huis en stonden te popelen om verhaaltjes aan te vullen of gewoon even met ons te ‘filosoferen’. Je raadt het al: ook wij bloeiden er van op. Wij geloven in deze kleine feestjes, die in ons drukke bestaan momentjes maken van echte aandacht voor elkaar.

Zo werden de eerste briefjes gemaakt en inmiddels zijn onze BroodBriefjes uitgegroeid tot fantasierijke, avontuurlijke en mooie briefjes voor in de broodtrommel. BroodBriefjes geven inspiratie voor jou als ouder om dat leuke gesprek op gang te brengen na schooltijd én het is een manier om aandacht te geven ook op momenten dat je niet bij je kinderen bent.

Ga je met ons mee op BroodBriefjes-avontuur?