Klaar voor 2016?

happy_2016_broodbriefjes

Wij zijn zo klaar voor 2016! Nou ja, vooral klaar voor de champagne eigenlijk 😉 En daarna? Dan gaan we echt beginnen met BroodBriefjes.nl. We hebben zin om, met deze briefjes voor in de broodtrommel, een lach te brengen bij kinderen tijdens de lunch op school. Maar je mag ze natuurlijk ook in de broodtrommel van je geliefde stoppen, want wie wordt er nu niet blij van zo’n briefje bij de broodjes?

We brengen jullie vanaf nu wekelijks nieuwe pakketjes met BroodBriefjes, printen maar en in de broodbakjes stoppen! We gaan bloggen over wat we nog meer van plan zijn, waar we inspiratie vandaan halen en hoe je zelf leuke briefjes kunt maken (ja, ook als je weinig tijd hebt).

Wil je meer weten, lees dan “Over” (dat gaat over ons ;)) of “Idee” (dat gaat over de gedachte achter het concept).

Voor nu: Happy 2016!

En als de champagne op is, de oliebollen taai en de scholen weer gaan beginnen: ga je dan met ons mee op BroodBriefjes-avontuur? We kijken ernaar uit!