Extra: voorjaarsvakantie

1. Weekend_bakken 1.1

Al plannen voor de voorjaarsvakantie? We helpen je graag op weg met een special van onze broodbriefjes voor de vakantie! Wat dacht je van een tegoedbon voor een ontbijt op bed (niet alleen leuk voor kinderen!)? Of een kaartje met ruimte voor een zelf in te vullen vakantie-uitje? En natuurlijk helpen we je aftellen met een aftelbriefje (waarop je alleen nog maar het aantal nachtjes hoeft in te vullen). Niet ingewikkeld allemaal en blije gezichten verzekerd. Fijne vakantie alvast!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je device) of vanaf de print-pagina. In de categorie “Extra” hebben we inmiddels al een hele reeks. Op bed met de griep? Beterschaps-briefjes zijn ook fijn!

En we vinden het super tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-special-vakantie