Samen, Borrelfontein en Artemis

BroodBriefje_Artemis

 

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, deze week hebben we de tempel van Artemis op onze BroodBriefjes staan! Daarnaast ook een nieuwe categorie: Experimenten. Deze keer een borrelfontein (of toverdrank, heksensoep, drakensnot, ruimte-bubbels of hoe je het maar wilt noemen) doet het fantastisch bij kinderen. Tip: ook leuk om als activiteit te doen bij kinderfeestjes! We hebben ook een mooie tegoedbon voor samen iets leuks doen en een fijne opsteker om te laten weten dat je ernaar uitkijkt om elkaar ’s avonds weer te zien. Wie geef jij deze week iets liefs bij de lunch?

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je device) of vanaf de print-pagina. In de categorie “Extra” hebben we inmiddels al een hele reeks, en ook een Valentijns-editie (deel 2 komt binnenkort, stay tuned!), deel 1 met leuke origami, geheimschrift en labels, vind je hier.

En we vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: Facebook, Instagram , Twitter en Pinterest! 🙂

 

BroodBriefjes-week6-feb2016