Extra: Valentijn (deel 1)

Labels voor Valentijn BroodBriefje

Vond je Valentijn als kind ook altijd zo spannend en ook een beetje gek? Alle commercie even daargelaten, het is natuurlijk gewoon leuk om iemand te verrassen met iets liefs (daarom zijn we BroodBriefjes.nl begonnen 😉 !). Of dat nu op Valentijnsdag is of op een andere dag, van aandacht bloeit iedereen op! Met deze briefjes kan je kind zelf aan de slag, dus wie weet krijg jij wel een leuk gevouwen hartje of een verzoek om een citroenschrift-geheimschrift briefje te strijken! Natuurlijk kun je deze briefjes ook zelf gebruiken als inspiratie voor een leuke activiteit om samen te doen! Print ze vanaf hieronder of vanaf de print-pagina.

In de categorie “Extra” hebben we inmiddels al een hele reeks en nu dus ook deze Valentijns editie!

En we vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: Facebook, Instagram , Twitter en Pinterest! 🙂

 

BroodBriefjes-Valentijn_kinderen