Extra: Pasen

Pasen-samen-maken

Staan de Paastakken er mooi gekleurd bij? Al misselijk van de paaseieren? Lekkere recepten uitgezocht voor de Paasbrunch? Of juist plannen aan het maken om de tuin eens onder handen te nemen in het Paasweekend? Of natuurlijk gewoon… lekker NIKS doen en lummelen. Wat het ook wordt: een set fijne Paas-broodbriefjes om iemand mee te verrassen! Fijne Pasen alvast!

In de categorie “Extra” hebben we ook: Wereld Poëziedag, aanmoedigingen en felicitaties voor bij de ZwemlesVakantieBeterschapsbriefjesValentijns-editie 1 en Valentijns-editie 2 (die ook best op een ander moment kunnen), liefs voor jarige jetjes/jobje, een heuse Fryske (Friese) editie, briefjes voor Grote Mensen, liefs voor bij de lunch voor tijdens de toetsweek en Pannenkoekendag (ook leuk als je gewoon zin in pannenkoeken hebt)!

We vinden het super tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-Pasen