Extra: Wereld Poëziedag

Opsteker_zet_hem_op

Iedere dag is bijzonder, maar zo nu en dan maken wij met de BroodBriefjes een bijzondere dag nog bijzonderder. 21 Maart is het Wereld Poëziedag. Speciaal voor die dag maakten we BroodBriefjes over poëzie. Een van die briefjes is wel heel erg speciaal. Je leest daar het gedichtje “Saartje” van Tirza van Schie, beter bekend als Lentezoet. Dat toverde een glimlach op onze gezichten en we hopen natuurlijk dat hetzelfde gebeurt bij iedereen die dat briefje in zijn of haar broodtrommel vindt! Wie weet schuilt er met wat tips, tijd en inspiratie ook wel een dichter in jullie/jullie kinderen. Heel veel plezier! 

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je device) of vanaf de print-pagina. Daar vind je ook alle vorige briefjes.

In de categorie “Extra” hebben we ook: Pannenkoekendag (18 maart), aanmoedigingen en felicitaties voor bij de ZwemlesVakantieBeterschapsbriefjesValentijns-editie 1 en Valentijns-editie 2 (die ook best op een ander moment kunnen), liefs voor jarige jetjes/jobje, een heuse Fryske (Friese) editie, briefjes voor Grote Mensen, en liefs voor bij de lunch voor tijdens de toetsweek !

We vinden het super tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-wereldpoeziedag