Pannenkoekfeest!

Opsteker_zet_hem_opMmmmmm. Grote kans dat je op vrijdag 18 maart de geur van versgebakken pannenkoeken ergens ruikt. Het is dan Nationale Pannenkoekdag (de tiende op rij). Traditiegetrouw bakken veel kinderen met hun basisschool dan pannenkoeken voor ouderen de buurt. Dat vinden wij een mooie en lekkere gewoonte! Doet jullie basisschool niet mee? Zet dan de pannenkoeken ’s avonds op het menu en nodig opa’s en oma’s uit: je eigen pannenkoekfeestje is compleet! We maakten een speciale serie broodbrieven voor de voorpret met weetjes, een ‘inkleurpannenkoek’ en natuurlijk een tegoedbon voor…. een dikke stapel pannenkoeken! Geniet ervan!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je device) of vanaf de print-pagina. Daar vind je ook alle vorige briefjes. In de categorie “Extra” hebben we inmiddels ook een hele reeks:

En we vinden het super tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-pannenkoekendag