BroodBriefjes samen met War Child voor Jij&Ik

BroodBriefjes_WarChild_JijenIk_campagne_square

Wat doe jij graag samen met je kind? Een tentje opzetten? Schelpen zoeken? Een ijsje eten? Of liever zingen en swingen? We maakten een mooie lijst op een broodbriefje, samen met War Child voor de tv-show Jij&Ik op 29 juni! Tijdens de tv-avond viert War Child de bijzondere band tussen kinderen en ouders. Natuurlijk dragen wij dit initiatief een warm hart toe en daar hoort een speciale set broodbriefjes bij! Zo’n briefje in de broodtrommel is een mooie manier om aandacht te geven aan je kind op een moment dat je even niet samen bent. Kijk voor meer informatie over de tv-avond met Marco Borsato en Tooske Ragas op de site van War Child: http://www.warchild.nl/jijenik 

Heel veel plezier! Printen kan door het plaatje hieronder op te slaan op je device of vanaf onze print-pagina! We vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

Warchild_BroodBriefjes_Online_versie1blog