Robot Ronald (1)

1. Weekend_bakken 1.1

Weten jullie het nog? Een tijdje geleden maakten we het bovenstaande broodbriefje. Bij ons en onze kinderen ging de fantasie de vrije loop. Er ontspon zich een waar verhaal. Over Robot Ronald. We delen dat verhaaltje met jullie in acht broodbriefjes, speciaal voor de kinderen die al kunnen lezen. De eerste vier kun je vanaf vandaag printen. De volgende vier komende week. We hopen dat het inspireert!

Heel veel plezier! Printen kan door het plaatje hieronder op te slaan op je device of vanaf onze print-pagina!  Whatsapp/Snapchat je ‘m liever naar je kind? Kijk dan even op onze nieuwe losse briefjes pagina.We vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-special_verzinzelf_robot_1-4