Stekelige egeltjes

BroodBriefjes_Flyer

We hebben weer zo’n ontzettende toffe samenwerking gedaan, deze keer met Tirza van TirzaWorld, zij tekende de coole en eigenlijk wel heel knuffelige egeltjes voor ons (heel erg bedankt daarvoor!). Dit ontwerp hebben we ook laten drukken als kaartje en kun je binnenkort tegenkomen in Utrecht/Leeuwarden en omstreken in leuke koffietentjes, bij de kapper, in de bieb of in je brievenbus 😉 En natuurlijk nog 3 andere leuke broodbrieven, wie maak jij er blij mee?

Printen kan door het plaatje hieronder op te slaan op je device of vanaf onze print-pagina!  Whatsapp/Snapchat je ‘m liever naar je kind? Kijk dan even op onze nieuwe losse briefjes pagina.We vinden het tof als je ons gaat delen, liken, hearten, pinnen, tweeten en volgen via: FacebookInstagramTwitter en Pinterest!

BroodBriefjes-week_23