Zomervakantie & fijne lijstjes!

Bucketlist_zomervakantie1_square

Regio midden trapt bijna af: op 8 juli is het de laatste ‘broodtrommel-drinken-fruit-rugzak-inpakken’ en broodbriefjes-dag, dan begint de zomervakantie! Terwijl de inpaklijsten al rondslingeren en de laatste todo’s op het werk worden afgevinkt, bedachten we 4 fijne lijstjes voor in de zomervakantie. Om allemaal te doen of als inspiratie, om weg te geven of om zelf te houden! Een soort zomer ‘bucketlist’ dus. Veel plezier ermee en succes met die laatste weken voor de vakantie voor regio noord en zuid!

Vergeet niet onze eerste 4 vakantielanden om alvast weg te dromen en onze Bedankt Juf / Bedankt Meester briefjes te printen als superleuk bedankje voor het schooljaar. Bekijk ook onze eerdere vakantie en meivakantie specials!

BroodBriefjes_Zomervakantie_Bucketlist