Film & Filmsterren

1.Tegoedebon_waarme_poeier Dromen van een carrière als filmster. Onze dames kunnen er wat van… Maar ja, hoe word je eigenlijk een filmster? Wij wisten het niet en vroegen het daarom aan iemand die er wel wat over kan zeggen: filmregisseur Mirjam de With, maakster van enkele toffe Nederlandse films. Maar al te graag vertelde zij ons van alles over films, filmen en filmsterren. Van haar verhalen maakte we acht FilmBroodBriefjes. De eerste vier verschijnen vandaag. Voor de filmsterren in spé zit daar een heel leuk briefje bij!

Voor kids die liever niet in de spotlights staan, maakten we twee tegoedbonnen (verheugen wij ons nu ook al op). Het andere briefje van vandaag is het film-idee briefje. Dinsdag volgen nog vier filmbriefjes in samenwerking met Mirjam (waarvoor heel veel dank!!!) voor de wat oudere kinderen.

film1