Melkkunst & Raadselkonijn

goochel_konijn1_eigennaam

Na een special over taal, eentje in het Fries en een boekenweek-viertal, is het weer de hoogste tijd voor een ‘gewone’ set BroodBriefjes. In de zomervakantie hebben we thuis, tot groot genoegen van de kids, heel wat experimentjes uitgevoerd. Soms mislukte er wel eens eentje, maar de meeste proefjes gingen erg goed.  De melkkunst was zo een! Je hebt er weinig voor nodig en het resultaat is hartstikke tof! Probeer maar eens! Daarnaast is het RaadselKonijn er deze week weer, hebben we voor de jongere kids een knip-en-plak-telefoon met knip-en-plak-apps en we hebben weer een leuke opsteker!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer of telefoon) of via de printpagina. Via de mobiel een briefje sturen kan ook! Bekijk onze whatsapp/snapchat briefjes maar eens, sla ze op op je telefoon en versturen maar!

mix_broodbriefjes_jippie-melkkunst-telefoon-eigennaamraadselkonijn