Kerst BroodBriefjes – deel 2

kerstboom_kleuren

Staat de boom al bij jullie al? Bij ons (Kim) staat de boom sinds gisteren zeer kitscherig te schitteren. Helemaal naar smaak van de meiden (3 en 6 jaar). Natuurlijk hebben we weer nieuwe “aanwinsten” (it’s all in the eye of the beholder!) waaronder een hertje in de sneeuw en een glitter nijlpaard in een vliegtuig! Toen de kerstverlichting het gisteren begaf, ben ik ook nog gezwicht voor gekleurde kerstverlichting 🙂 Toen Jildou mij een foto van haar boom appte, was de reactie van de meiden eenduidig: SAAAI! Maar, eerlijk is eerlijk: wel heel Hygge en stylish!

In deel 2 van onze KerstBroodBriefjes vind je een boom om zelf te versieren, een raadsel van Raadsel Rendier, een spelletje met rode stift en een rendierneus en een mooie kerstwens om in te vullen. Als je hier toch bent, print ook nog even deel 1 van onze KerstBroodBriefjes!

Hele fijne kerstdagen allemaal alvast!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder of via onze print-pagina!

kerst_deel2