Ver weg & dichtbij

Met kerst zijn wij niet compleet. ‘Heit’ (Fries voor papa) is ver weg. Zo gaat dat hier: met regelmaat een paar weken thuis, maar met dezelfde regelmaat net zo veel weken weg. Dat blijft een dingetje. Want wennen doet het niet. Soms lijkt het zelfs dat nu de kinderen ouder worden, het afscheid ook groter en ingewikkelder wordt. Voor beide partijen.

De BroodBriefjes van deze week zijn deze week niet voor de kinderen, maar speciaal voor alle vaders en moeders die regelmatig een tijdje zonder hun gezin moeten doorbrengen. Wat is er leuker dan aan de andere kant van de wereld ineens een papieren kus van je puberdochter in de bagage te vinden of een paar lieve woorden van je stoere zoon? Deze BroodBriefjes brengen thuis een beetje dichterbij.

Ps1. de briefjes voor de mama’s volgen komende week 🙂

Ps2. met dank aan Agnes van Thuisfrontsupport die ons op dit spoor zette.

Ps3. BroodBriefjes zouden geen BroodBriefjes zijn als ze niet multi-inzetbaar zouden zijn: ook voor de minder reislustige ouders onder ons zijn ze prima te gebruiken en een enkel briefje misstaat zelfs niet in de broodtrommel van de kids!

PS4. En zit er nu niets tussen? Op onze printpagina is volop keuze!