Bedankt Juf! Bedankt Meester! – Nu op Etsy (ivm vakantie gesloten)

 

Onze populaire Bedankt Juf! Bedankt Meester!-briefjes hebben een speciale Etsy editie gekregen! Gedrukt op mooi stevig wit karton, leuk als kaartje bij een kleinigheidje en ze komen in een setje van 3 dus een boekje ervan maken kan ook! Doe er een mooie tekening bij, schrijf de leukste herinneringen of uitspraken op, doe er een foto bij en een mooi aandenken voor juf of meester is klaar! Leuk voor het juffen- en meestersfeest maar bijvoorbeeld ook voor de laatste schooldag!

UPDATE: IVM VAKANTIE GESLOTEN (kom voor het begin van het schooljaar weer terug voor leuke “back to school” BroodBriefjes!).

Bezoek onze shop nu:

https://www.etsy.com/nl/shop/BroodBriefjes

Als Etsy niet werkt, kijk dan even op onze Shop-pagina waar we je uitleggen hoe je toch kaartjes kunt bestellen!