Vakantieland Briefjes: Oostenrijk, Slovenië, Slowakije en Tsjechië

 

Terwijl de een de koffers al heeft gepakt, is het bij de ander van ons nog een paar weken bikkelen tot de vakantie! Maar mijmeren over onze vakantiebestemmingen doen we beide al een hele tijd. Heerlijk vinden we dat. Alvast fantaseren over strand, bergen, mooi weer en lekkere ijsjes…En daar helpen de VakantielandenBriefjes bij! Naar welk vakantieland gaan jullie?

Op verzoek hebben we de bestaande reeks (Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal en Spanje) uitgebreid met Oostenrijk, Slovenië, Slowakije en Tsjechië. Veel vakantievoorpret toegewenst en alvast een fijne vakantie in binnen- of buitenland!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer of telefoon) en dan printen maar! Op de print-pagina vind je al onze creaties (ook de andere Vakantielanden Briefjes!) En delen is tof, hoe meer liefs bij de lunch, des te beter!

De BroodBriefjesmakers houden ook vakantie en sluiten hun bakkerij deze vakantie. Even geen nieuwe briefjes, maar voor vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar!