Back2School: 8 fijne mini-BroodBriefjes

Het is weer bijna tijd voor regio Midden om naar school te gaan (geniet nog even van de vakantie regio Zuid en Noord!). We maakten 8 lieve mini-briefjes om het schooljaar fijn te beginnen! Want of je nu een eenhoorn of superheld wilt worden, je het spannend vindt dat de scholen weer gaan beginnen of dat je juist staat te popelen: een leuk BroodBriefje is voor iedereen tof!

Print deze Back2School briefjes door het plaatje hieronder op te slaan op je computer / telefoon en print ‘m dan op A4. Even knippen en je hebt 8 briefjes voor een goed begin van het nieuwe schooljaar! Printen kan ook vanaf onze print-pagina.

Etsy

Bekijk ook ons aanbod op Etsy voor toffe sets met tegoedbonnen, raadselkonijn en lieve opstekers en zelfs een verjaardagspakketje!

Ben je op zoek naar eerdere Back2School briefjes? Bekijk dan Back2School – Brugklas en Back2School – basisschool