Prinses Dapperkont – Deel 1

Is jouw kind fan van onze mini-verhaaltjes voor in de broodtrommel zoals Robot Ronald deel 1 en Robot Ronald deel 2? Dan hebben we goed nieuws! De auteur van Prinses Dapperkont heeft voor ons een exclusief mini-verhaal gemaakt in 2 delen voor bij de lunch!

Avontuur in het waswoud

Het is een avontuur geworden met apen en eenhoorns (en zeer herkenbaar voor ouders met wasbergen ;))! Tof om zelf te lezen voor kinderen uit groep 4 en 5 en misschien ook wel voor wat oudere kinderen, of natuurlijk om voor te lezen in groep 1, 2 en 3. We horen graag wat jullie kinderen ervan vinden!

Heel veel plezier met deel 1 van het verhaal van Prinses Dapperkont. Volgende week publiceren we deel 2!

Jildou & Kim

PS. Volg je ons al op social media? Volg ons en blijf op de hoogte! En ken je onze Etsy-shop al? Veel shop-plezier!

PS. PS. Kun je geen genoeg krijgen van Prinses Dapperkont? Download dan nu het e-book bij Bol.com ! Twee compleet nieuwe Prinses Dapperkont verhalen inclusief full-colour illustraties.