Deze week echte BROODbriefjes

Weekend! Maar wij kijken stiekem al weer uit naar zondagavond. Naar ons favoriete televisieprogramma van dit moment: Heel Holland Bakt! Superleuk vinden we dat. We genieten op afstand van de mooiste baksels, en eerlijk is eerlijk, ook van de misbaksels. Het inspireerde ons om een ‘oud’ BROODbriefje in een nieuw jasje te steken.

Zelf staan we namelijk ook graag in de keuken, al doen we dat minder dan we zouden willen. Voor een lekker taartje draaien we onze hand niet om. En wat is er leuker om samen met de kids de sterren van de hemel te bakken? Het duurt soms wat langer, de keuken is net wat viezer, maar het is wel altijd feest en we hebben de dikste lol! Het vooruitzicht alleen al doet de kids hier in ieder geval glunderen en naderhand meestal smullen.

Bakken maar!
Daarom deze week een bak-special. Een BROODspecial om precies te zijn. We maakten een opsteker, raadsel, tegoedbon en een briefje met weetjes. Dus voor nu: bakken maar!

Ps. fan van deze BROODbriefjes? Binnenkort komt er nog een set BAKbriefjes!

Print deze BROODbriefjes door het plaatje hieronder op te slaan op je computer / telefoon en print ‘m dan op A4. Even knippen en je hebt 4 briefjes en bakplezier! Printen kan ook vanaf onze print-pagina.

Etsy

Bekijk ook ons aanbod op Etsy voor toffe sets (met tegoedbonnen, raadselkonijn en lieve opstekers, najaar- en winterbriefjes en zelfs een verjaardagspakketje!).

BROODbriefjes