Weltrusten + Win Actie!

 

 

Een ouderavond op school, sportieve activiteiten, een vergadering hier of daar of gewoon met een vriendin afspreken om bij te kletsen: onze avonden zijn goed gevuld. En de oppas vaart er wel bij. Of de kinderen dat nou zo leuk vinden? Laten we zeggen: dat hangt van hun humeur en van de oppas af… De ene keer kun je niet lang genoeg wegblijven, de andere keer moet je een avondje weg zorgvuldig aankondigen om het ‘leed’ wat te verzachten.

Vooral voor die laatste gevallen bedachten we een BedBriefje ;-). Speciaal voor de avonden dat je er even niet bent om de kids op bed te brengen.

We maakten vier leuke briefjes (zie onder dit bericht of op onze print-pagina). Je print ze en legt ze op het hoofdkussen. Dan ben je toch even een beetje bij elkaar! Ze komen bij Jildou deze week met vier avonden oppas op rij in ieder geval goed van pas! En we hebben ook nog een toffe winactie! Want van de Dekbed Discounter mogen we 1 van deze “Cute Bear” kinderdekbedovertrekken weggeven!

Hoe leuk is dat! Wil jij kans maken? Laat ons dan op Facebook of Instagram weten (in de comments bij de post over deze actie) wat jullie favoriete avondritueel is en wie weet, slaapt jouw kind binnenkort heerlijk onder deze schattige beer!

Ben je zelf op zoek naar een wat betere nachtrust (wij wel… zeker in deze maanden ;))? Kijk dan ook even bij de boxsprings!

Slaap lekker!

Jildou + Kim