Carnaval

Jildou en ik (Kim) komen niet uit een regio waar (groots) Carnaval gevierd wordt. Gelukkig hebben we oplettende volgers en werden we erop geattendeerd dat we nog geen Carnavals BroodBriefjes op de site hadden! Dus bij deze een leuke set, met een tegoedbon, een opsteker, een briefje met weetjes en een Raadselkonijn-mop!

Kostuum

Met veel dank aan een goede vriendin van mij, die wél Carnaval viert, voor de nodige inspiratie! De kostuums die zij ieder jaar weer maakt zijn werkelijk fantastisch, waarbij Marge (The Simpsons) echt mijn favoriet is.

Dus ALAAF! Printen maar en geniet van Carnaval 2018!

Jildou + Kim

PS. Vind je BroodBriefjes leuk? Stop jij regelmatig een briefje in de broodtrommel? Deel dan een berichtje en tag ons op Facebook / Pinterest / Instagram, vinden we heel leuk!

PS. PS. Printen kan ook vanaf onze Print-pagina!