Wilde hartjes – Gratis Printable

Wat een leuke inzending kwam er voor de winactie van de lunchbox en de briefjes die ik samen deed met Yoann! Janine kwam met plaatjes en het idee: “Wilde Hartjes”! Ja, dat begrepen wij wel, want stoere en wilde hartjes hebben ook een rustmoment nodig bij de lunch (met een lief briefje!).

In plaats van 4 BroodBriefjes besloot ik er 8 van te maken. Omdat de MiniMix set zo goed ontvangen wordt, die mini briefjes gewoon zo ontzettend leuk zijn en omdat mijn oudste dochter alle dieren “die dan iets grappigs zeggen” zo leuk vindt. Dus daarom nog maar eens vier van die leukerds erbij!

Deze BroodBriefjes zijn beschikbaar als gratis printable en je print ze door de PDF hieronder te openen en te printen!

Heel veel plezier met het geven van iets wilds en stoers bij de lunch!

Wilde Hartjes BroodBriefjes Printable PDF

Veel liefs,

Kim van BroodBriefjes.nl en Johanna van Yoann.nl