Bedankt Juf / Bedankt Meester – nu gratis bij elke bestelling

De meivakantie is afgelopen, de laatste maanden voor de zomervakantie breken aan. En die zitten vaak vol met sportdagen, eindvoorstellingen, schoolreisjes en natuurlijk het juffen- en meestersfeest! Tijd om na te denken over een leuk einde schooljaar bedankje om de juf of meester van je kind in het zonnetje te zetten.

Gratis kaartjes

Verras jij je kind die laatste maanden van het jaar met een lief briefje bij de lunch? Dan krijg je er nu een leuke extra verrassing bij! Bestel een set met BroodBriefjes en krijg er gratis een set met Bedankt Juf of Bedankt Meester kaartjes bij!

Bestellen

Via het bestelformulier kun je aanvinken welke optie je wilt (juf of meester). Als je via Etsy wilt bestellen, geef het dan even aan in het opmerkingenveld. Ik doe de kaartjes  sowieso bij 🙂

Wil je de kaartjes liever los bestellen? Of als printable (downloaden en dan zelf printen)? Dat kan allebei via Etsy!

Heb je vragen? Laat het me weten via broodbriefjes @ gmail . com of stuur me een berichtje op Facebook / Instagram.

Veel liefs,

Kim van BroodBriefjes