Bijna weekend! – Januari 2016

Dit weekend bakken?

 

Het weekend komt eraan! Tijd voor wat leuks?! Glibberen op het ijs of uitwaaien in het bos of toch goed aangekleed naar het strand? Of lekker knutselen aan de keukentafel? We hebben 4 Weekend-BroodBrieven voor januari 2016 gemaakt. Zoek een leuke uit (die past bij jullie agenda) en printen maar! Stop ze op vrijdag in de broodtrommel, of ook leuk: op zaterdagochtend bij het ontbijt! Alvast een fijn weekend!

Hoe je ze het beste kunt printen lees je op onze Print-pagina. Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

Bijna Weekend - BroodBriefjes - Januari 2016