Regen of sneeuw en nog een wereldwonder!

Zingen in de regen Broodbriefjes

Ook al is het nog zaterdag, we blikken alvast vooruit en geven je tijd om de nieuwe toffe BroodBriefjes te printen ;). We hebben een tegoedbon voor lekker zingen in de regen, sneeuwvlokken kijken, een wereldwonder en natuurlijk weer een dikke opsteker!

Hoe je ze het beste kunt printen, vind je op onze print-pagina! Is het toetsweek voor je kind? Dan vind je hier een setje speciale BroodBriefjes voor wat liefs bij de lunch tijdens de toetsweek. Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

 

BroodBriefjes - Januari 2016 - week 2