Extra: briefjes voor grote mensen!

Opsteker_tot_vanavond

Leuk hè die briefjes in de broodtrommels van je kids?! Stiekem werden wij daar wel een beetje jaloers van… Dus voor ons en andere grote mensen hierbij een speciale editie broodbriefjes! Om iemand een fijne dag te wensen, dankjewel te zeggen of om een paar stekeligheden glad te strijken… Lukt een briefje in de broodtrommel niet? Ze kunnen ook in een tas, brievenbus, onder de ruitenwisser, op een bureau … genoeg te bedenken. En vergeet je omgeving niet te tippen, des te groter is de kans dat er ook eens eentje voor jou bij zit!

Print ze vanaf het plaatje hieronder of via onze galerij op de print-pagina. Ben je op zoek naar de weekendeditie voor wat leuks in het weekend, kijk dan bij onze weekend-BroodBriefjes.

Enne, niet vergeten te delen, liken, hearten, tweeten en volgen via: FacebookInstagram of Twitter en pinnen op Pinterest! 🙂

BroodBriefjes-special grote mensen