Zeus, sneeuwsterren en plons!

Tegoedbon_extralangbadderen

Nieuwe BroodBriefjes, vers gebakken voor jullie šŸ˜‰ We blijven nog even in de winter met sneeuwsterren tellen en ook de WereldWonderen gaan door. Daarnaast zijn onze kinderen dol op badderen, liefst met veel schuim dus ook een mooie tegoedbon en een lieve opsteker om zelf in te vullen.Ā Print ze vanaf het plaatje hieronder of via onze galerij op de print-pagina. Ben je op zoek naar de weekend editie voor wat leuks in het weekend, kijk dan bij onze weekend-BroodBriefjes.

In de categorie “Extra” hebben we inmiddels al een hele reeks en binnenkort volgen er nog meer, dus: stay tuned!

Enne, niet vergeten te delen, liken, hearten, tweeten en volgen via:Ā Facebook, Instagram of TwitterĀ en nu ook… pinnen op Pinterest! šŸ™‚

BroodBriefjes-week4-januari2016