Love you! Kaartjes maken en Pharos

Tegoedbon_samenkaartjemaken_BroodBriefjes

Door al onze extra edities (waar we ook achter de schermen aan werken) zouden we bijna vergeten dat het alweer tijd is voor, de wekelijkse BroodBriefjes editie! Deze week hebben we: het wereldwonder: Pharos, een dikke LOVE YOU opsteker, een tegoedbon om samen een kaartje te maken en een briefje met tekst-ballonnen waar je zelf mee aan de slag kunt of je kind natuurlijk! Teken er een poppetje of dier onder en schrijf of teken iets in de tekst-ballonnen. We vinden het enorm tof om de resultaten te zien dus delen maar 😉

Heel veel plezier en al het liefs bij de lunch 🙂 Print ze vanaf het plaatje hieronder of via onze galerij op de print-pagina.

In de categorie “Extra” hebben we inmiddels al een hele reeks en zeer binnenkort gaan we los voor Valentijnsdag dus stay tuned!

We vinden het tof als je ons gaat liken, hearten, tweeten en volgen via: Facebook, Instagram , Twitter en Pinterest! 🙂

BroodBriefjes-week5-jan-feb2016