Extra: Verjaardag

Broodbriefjes_nog_hoeveel_nachtjes_slapen?

Dit weekend was het feest bij Jildou thuis, haar zoon werd 9! En natuurlijk horen bij verjaardagen speciale BroodBriefjes, want jarig zijn daar wordt 364 dagen per jaar naar uitgekeken (en dit jaar 365 dagen)! Dus natuurlijk een briefje met hoeveel nachtjes slapen nog (waarbij je het cijfer zelf kunt invullen :))), een briefje om de jarige jet/job te laten schrijven of tekenen wat er gegeten gaat worden op de grote dag en natuurlijk gelukswensen voor op de dag zelf. Heel veel plezier ermee en van harte als jouw zoon/dochter binnenkort jarig is!

Hoe je ze het beste kunt printen, vind je op onze print-pagina! In de categorie “Extra” hebben we ook een setje speciale BroodBriefjes voor wat liefs bij de lunch tijdens de toetsweek. Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

Verjaardags BroodBriefjes