Trots, smeltende sneeuwpop en meer…

BroodBriefjes lekker bellen

Is jouw zoon of dochter al nieuwsgierig naar het volgende wereldwonder? Of worden de sneeuwpoppen ijverig ingekleurd? Deze week het volgende wereldwonder: Kolossus van Rhodos, en Simon de sneeuwman verliest wat onderdelen: teken ze snel terug! Een dikke opsteker om te vertellen hoe trots je bent op je kind (en waarom :)), en een tegoedbon voor lekker even bellen met opa / oma of iemand anders, gewoon voor de gezellige klets. Wie ga jij met een BroodBriefje verrassen? Heel veel plezier!

Hoe je ze het beste kunt printen, vind je op onze print-pagina, waar we nu ook een overzicht hebben van alle BroodBriefjes! In de categorie “Extra” hebben we ook een setje speciale BroodBriefjes voor wat liefs bij de lunch tijdens de toetsweek en briefjes met liefs voor jarige jetjes/jobjes! Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

BroodBriefjes week 3 januari