Extra: bôlebriefkesOpstekker_ik_bin_grutsk_op_dy

Op verzoek en speciaal voor de Friestaligen onder ons: een special met vier Fryske ‘bôlebriefkes’. Daar zijn we best grutsk (= trots) op! In soad wille dermei! (= veel plezier ermee!). Niet Fries? Niet lang getreurd! Voor zaterdag staan er weer Nederlandstalige briefjes gepland!

In de categorie “Extra” hebben we ook een setje speciale BroodBriefjes voor wat liefs bij de lunch tijdens de toetsweek en briefjes met liefs voor jarige jetjes/jobjes! Hoe je ze het beste kunt printen en een overzicht van alle BroodBriefjes bij elkaar, vind je op onze print-pagina!  Vind je BroodBriefjes leuk en ken je meer mensen die wel wat liefs bij de lunch kunnen gebruiken? Deel onze pagina met je vrienden via FacebookInstagram of Twitter. En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties (en misschien nog wel meer naar die van de ontvangers van de BroodBriefjes) dus we kijken uit naar jullie berichtjes!

Frysk 1