Pizza, telefoon en LEUK!

Regio Noord gaat aankomende week weer naar school: heel veel succes! Regio Zuid: geniet van die laatste week vakantie, het weer lijkt nog mooi te blijven! En Regio Midden heeft de eerste week alweer achter de kiezen, we hopen dat het meeviel (of misschien was je wel blij dat school weer begon ;)). Thuis bij Kim wordt er druk geoefend met de eerste schrijfletters en bij Jildou worden de broodbakjes afgestoft voor aankomende week vol nieuwigheden! Deze week op de BroodBriefjes een tegoedbon voor PIZZA en een DIY telefoon, natuurlijk weer een dikke opsteker en een vraag om thuis op verder te gaan! Printen kan vanaf hieronder, of vanaf de galerij op de print-pagina.

Heb je onze Back 2 School briefjes nog niet geprint, kijk dan even op onze Print-pagina, er zijn 2 edities, eentje voor de middelbare school en eentje voor de basisschool! Stuur je je kind liever iets op zijn/haar (nieuwe) mobieltje? Bekijk dan onze whatsapp/snapchat briefjes, even opslaan op je telefoon en versturen maar (kun je ook nog leuk oppimpen met Fuzel Collage bijvoorbeeld :)).

Zit je op Pinterest? Bekijk onze borden daar ook eens, we zijn gevleid dat sommige briefjes al meer dan 1000x gepind zijn, dankjulliewel!

Telefoon - Pizza - LEUK!