Raadselkonijn, Experiment, Diploma en LIEF

goochel_konijn1_ogen

Deze week een toffe mix BroodBriefjes, we zijn weer aan het experimenteren geslagen en we introduceren een nieuw personage: RaadselKonijn! Van diploma’s kun je er niet genoeg hebben, dus een “vul maar in” diploma voor alle dapperkonten! Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer/telefoon) of via de print-pagina.

Regio Zuid, veel succes met de eerste school week! Heb je onze Back 2 School briefjes nog niet geprint, kijk dan even op onze Print-pagina, er zijn 2 edities, eentje voor de middelbare school en eentje voor de basisschool! Stuur je je kind liever iets op zijn/haar (nieuwe) mobieltje? Bekijk dan onze whatsapp/snapchat briefjes, even opslaan op je telefoon en versturen maar (kun je ook nog leuk oppimpen met Fuzel Collage bijvoorbeeld :)).

Zit je op Pinterest? Bekijk onze borden daar ook eens, we zijn gevleid dat sommige briefjes al meer dan 1000x gepind zijn, dankjulliewel!

Mix_Broodbriefjes_goochelkonijn_experiment_telefoon_diploma