1.000 Facebook Likes! Tof! Plus: Giveaway!

Dat is tof! We zijn over de 1.000 likes heen op Facebook! We vinden het geweldig dat er zoveel liefs bij de lunch gedeeld wordt via BroodBriefjes. Dankjulliewel daarvoor!

Om dit te vieren doen we een GIVEAWAY! Wat voor cadeautjes gaan we weggeven?

Giveaway

1 x een set BroodBriefjes met jouw thema! Zet in de comments onder deze post op Facebook jouw idee voor een set BroodBriefjes. Is je kind geïnteresseerd in koken? Of in alles wat met natuur te maken heeft? Of iets heel anders? Wij kiezen 1 thema uit en gaan daarmee aan de slag. De briefjes worden gepubliceerd als (gratis) printable op BroodBriefjes.nl natuurlijk met naamsvermelding in de blogpost voor de bedenker van het thema!

5 x een set echte BroodBriefjes-kaarten! Vind je BroodBriefjes ook zo leuk en zou je ze soms wel als kaartje willen versturen? Dit is je kans! We geven 5 x een setje kaartjes weg: de stekelige egels getekend door Tirza van TirzaWorld en de te gekke superhelden-kaart. Hoe maak je kans? Laat ons in de comments onder de post op Facebook weten wie van je vrienden voor jou een superheld is en waarom! Wij kiezen 5 mensen uit, vragen via een PB om jullie adresgegevens en sturen jullie de kaartjes op.

Let op: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd 🙂

Vind je BroodBriefjes leuk? Volg (en deel!) ons dan op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest. <3