Winnaars 1.000 likes actie!

Wat een mooie, lieve en leuke reacties kregen wij op onze 1.000 likes op Facebook post! Heel veel dank daarvoor! Mooie, grappige en lieve thema’s zagen we voorbij komen, mooie en soms ook een beetje verdrietige verhalen. En wat vonden wij het leuk om te lezen dat onze eigen bedenksels Robot Ronald en Raadselkonijn in de smaak vallen (wij doen immers ook maar wat!).

Winnaar Giveaway

Het meest raakte ons de inzending van juf Romy, we gaan dan ook met haar thema aan de slag! Ze schreef: “Als juf op een basisschool weet ik helaas uit eigen ervaring dat lang niet alle kindjes van hun ouders te horen krijgen hoe knap, bijzonder en uniek ze wel niet zijn… Laat mij ze dan maar in hun broodtrommeltjes stoppen! Geef hen de kracht, waardering en zelfvertrouwen!”

Check onze FB post voor de winnaars van de setjes kaarten, stuur ons een PB op FB of stuur ons je adres gegevens via broodbriefjes @ gmail.com !

Heeft jouw thema niet gewonnen? Niet getreurd! Want we zagen heel veel leuke thema’s voorbij komen waar we zeker mee aan de slag gaan! Dus stay tuned!

Vind je BroodBriefjes leuk? Volg (en deel!) ons dan op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest. <3