Het is bijna Pannenkoekdag!

 

Hoe we ons best ook doen: als het om eten gaat zijn de vier p’s hier nog steeds favoriet. Dagelijks vragen ze met hun liefste gezichtjes of we Patat, Pizza, Pasta of Pannenkoek eten. Natuurlijk trappen we daar niet in, niet altijd in ieder geval… Maar op vrijdag 24 maart staan er pannenkoeken op het menu. En waarschijnlijk niet alleen bij ons. Het is die vrijdag Nationale Pannenkoekdag (de elfde op rij). Traditiegetrouw bakken veel kinderen met hun basisschool dan pannenkoeken voor ouderen in de buurt. Dat vinden wij een mooie en lekkere gewoonte! Doet jullie basisschool niet mee? Zet dan de pannenkoeken ’s avonds op het menu en nodig opa’s en oma’s uit: je eigen pannenkoekfeestje is compleet! We maakten een speciale serie broodbrieven voor de voorpret met weetjes, een ‘inkleurpannenkoek’ en natuurlijk een tegoedbon voor…. een dikke stapel pannenkoeken! Printen en bakken maar zeggen wij!

 

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je device) of vanaf de print-pagina.