Prinses Dapperkont – Deel 2

Prinses Dapperkont is terug met deel 2 van haar avontuur! Is jouw kind ook zo benieuwd hoe het afloopt met de aap in het waswoud? Print ze snel en geef ze me in de broodtrommel, heerlijk even wegdromen bij de lunch op school met een leuk verhaaltje. De auteur van Prinses Dapperkont heeft ook een e-book met nog meer avonturen van dit eigenwijze meisje, dus smaakte dit exclusieve mini-verhaal naar meer? Download dan nu het spiksplinternieuwe e-book bij Bol.com ! Twee compleet nieuwe Prinses Dapperkont verhalen inclusief full-colour illustraties.

Heb je deel 1 nog niet bekeken, kijk dan gauw bij Prinses Dapperkont – deel 1! Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer / telefoon en dan printen maar!) of kijk op onze print-pagina.

Vind je BroodBriefjes leuk? Volg ons dan op social media? En ken je onze pakketjes met BroodBriefjes al? Veel shop-plezier!

Jildou en Kim