War Child x BroodBriefjes – Back2School

In Nederland zijn de kinderen weer terug naar school, en toen War Child ons vroeg om mee te werken aan hun nieuwe Back2School campagne hoefden we hier natuurlijk niet lang over na te denken. Want weer naar school gaan is niet vanzelfsprekend voor bijna 37 miljoen kinderen uit conflictgebieden. Hun scholen zijn platgebombardeerd. Buiten is het levensgevaarlijk. Kinderen en leraren zijn gevlucht. Wanneer deze oorlogskinderen wel naar school kunnen, zijn klassen overvol, of staan er amper (goede) leraren voor de klas. War Child biedt oorlogskinderen onderwijs. En daarmee hoop en concrete kansen op een betere toekomst.

Samen met War Child maakten we 4 BroodBriefjes met als thema Back2School. Lees meer op de speciale War Child Back2School pagina. Al eerder werkten we samen met War Child voor de Jij&Ik televisieavond. Help jij ook mee?

Dankjewel!

Jildou & Kim